Om oss

Dette er klubben for alle syklister og sykkelinteresserte fra Grue i sør til Braskreidsfoss i nord. Klubben består av både terreng- og landeveisyklister.

Solør er samlet!

Klubben ble stiftet 1. juli 2007 og har i dag ca. 300 medlemmer i alle aldre og med forskjellig ferdighetsnivåer og målsetninger. Vi har plass til flere og vil gjøre det vi kan for at medlemmene skal trives.

Vi legger vekt på godt samhold og miljø i tillegg til å være en inspirasjon for den enkeltes sportslige utvikling og til å ha det gøy på sykkelen.

Klubbens visjon er selvfølgelig: Sykkelglede for alle. Solunger som kan sykle.
Dette betyr at vi ønsker å gi tilbud til:

- Mosjonister som ønsker å sykle sammen med andre
- Barn og unge som ønsker å ha det gøy på sykkel
- Juniorer, seniorer og veteraner som ønsker å delta i aktive ritt og turritt

Klubben kan vise til en stor deltakelse i tur-og mosjonsritt. Vi hadde blant annet 90 deltakere under Birkebeinerrittet i 2011.

I sommersesongen har vi fellestreninger til de forskjellige gruppene. Vi har også felles turer til enkelte ritt og samlinger bl. a. Lillehammer-Oslo, Grenserittet og Birkebeinerrittet. I vintersesongen har vi spinningtimer og alternative fellestreninger.Så enten du har ambisjoner om å hevde deg i ritt , bare vil ha noen å trene med eller rett å slett er glad i sykkel og ønsker å være støttemedlem så er Solør Cykleklubb klubben for deg.

De som støtter oss i 2022 er: Sparebank 1 Østlandet, Solør Bioenergi, Flisa trykkeri, Innlandet Sport, Arneberg og Lund elektriske, Sørlie Takst AS, El Tjenester AS og Puls Flisa